maandag 6 juli 2020

Lepelaar

Zondagavond nog even in de hut kijken. Na een zondagmiddag binnen zitten met wijn wil ik mijn hoofd weer helder hebben. Vlak bij de hut zouden ook nachtzwaluwen zitten. Ik besluit tot aan zonsondergang in de hut te gaan zitten en dan de nachtzwaluwen te gaan zoeken. Het waait zo verschrikkelijk gigantisch hard dat ik mijn camera bijna niet kan stilhouden. Ik heb een beetje geluk met een lepelaar vlak voor de hut. Hij kuiert rustig voorbij.Ook de nijlgans waagt zich voor de hut.


Dit jaar zitten er veel mantelmeeuwen.Ze vliegen af en toe op en landen dan weer op het water. Ik vraag me af waarom.


Ik wil de wind proberen vast te leggen door deze foto's van het heftig wuivende gras en de schuimkoppen op het ven.Het is eigenlijk niet zo heel fijn. Ik ga dus eerder naar huis. De nachtzwaluwen zitten er ook nog niet.
Ik heb wel een fris hoofd, alles is eruit gewaaid. 😉

-wordt vervolgd-


Geen opmerkingen:

Een reactie posten