zaterdag 15 augustus 2020

Mist

 Ik wil vandaag heel vroeg in de hut zijn. Het is de laatste zaterdag van de vakantie en dat wil zeggen dat ik Billy niet hoef uit te laten. Ik kom buiten om 6 uur en zie dat het wat mistig is. Dat kan heel mooi zijn en de zon komt er zo door dus ik maak me niet druk. Het blijft echter heel erg lang mistig. Tot zeker half 9 is er niks te zien.

Om toch wat te doen te hebben fotografeer ik een web.

Later als de mist minder wordt komen er gele kwikstaarten voor de hut. Lang niet gezien, deze rappe beestjes.

Een buizerd vliegt langs.

En een hele mooie boompieper.

Vlinders laten zich momenteel ook wel eens zien. Zoals deze mooie Atalanta.

Gele kwikstaarten vliegen af en aan vandaag. Waar komen die nou toch opeens vandaan?

Ik ben wel 5 uur blijven zitten in de hoop op nog wat bijzonders. Er komt echter niks meer in de buurt. Alles wat er nog zit is te ver weg om hier nog wat van te kunnen maken. Om 11.15 uur hou ik het voor gezien.

-wordt vervolgd-

Geen opmerkingen:

Een reactie posten