maandag 17 augustus 2020

Raven

 Onze vakantie zit er weer op. Vanaf vandaag moet ik weer eerst zorgen dat Billy uitgelaten is. Ik ben later maar nog steeds vroeg op pad. Er zijn al mensen in de hut maar gelukkig heb ik nog een plekje. Als snel komen er 4 raven aan gevlogen. Het is helaas nog een beetje heiig maar het silhouet laat geen twijfel bestaan.


Ik krijg er maar drie tegelijk in beeld maar wel is de buizerd te zien die op de grond zit.

De zeearend is er ook weer eens een keer. Was al een paar dagen geleden.

Plotseling zien we dat er ook weer een lepelaar zit. Jammer van de mist maar toch leuk om te laten zien.


De zeearend lijkt te vertrekken maar later zit hij er toch weer.

Ook is er weer een mooie zilverreiger te zien. Hij paradeert even voor de hut.

De buizerd zit ook nog een keer vlak bij ons. Het is en blijft een prachtige roofvogel.

Het is weer een mooie dag. mooie wolkenluchten zijn er te zien vandaag. De mist trekt langzaam weg. Gelukkig is het niet meer zo erg warm. Ik kan mijn vest goed aanhebben.

De buizerd haalt wat capriolen uit op de krokodil. Die overigens onthoofd is. Jammer, nu ben ik mijn eikpunt kwijt.

Er valt een zwarte ooievaar binnen. Het is een jong exemplaar.

De zeearend krijgt honger denk ik, hij begint te vliegen. Even later krijgt hij een meeuw te pakken.

Tenslotte zien we een volwassen slechtvalk. Het wordt steeds warmer en daardoor wordt het fotograferen moeilijker door de luchtspiegeling. Maar het was een heel mooie ochtend. Aardige mensen in de hut. Hopelijk krijg ik nog veel van dit soort dagen.

-wordt vervolgd-

Geen opmerkingen:

Een reactie posten